pühapäev, 21. august 2011

Isiklik areng

Ma olen oodanud seda aega juba väga-väga kaua, et saaksin koos Martaga alustada Isiklikku arengut. Lõpuks on see käes! Ära ootasin!
Igatahes siin me siis nüüd oleme, istume kõrvuti, kirjutame blogidesse ja uurime üldjuhtide kõnesid usu kohta. Imeline päev!

Mõned mõtted ka:

"Kõik, mis tulevikul igale Jumala pühale lapsele varuks on, sõltub tema
vanematest, sõpradest ja õpetajatest. Sest meie praegune usk saab hiljem osaks meie järeltulijate usust."
"Alustage oma lastest. Teil, vanemad, on esmane kohustus nende usku tugevdada. Aidake neil tunda teie usku isegi siis, kui teid tabavad kibedad katsumused. Keskendugu teie usk meie armastavale Taevasele Isale ja Tema armastatud Pojale, Issandale Jeesusele Kristusele. Õpetage, et usk on sügav veendumus. Õpetage igale hinnalisele poisile ja tüdrukule, et ta on Jumala laps ning loodud Tema
kuju järgi, püha eesmärgi ja potentsiaaliga. Igaüks on sündides kaasa saanud omad katsumused, mida ületada, ja usu, mida arendada."
"Õpetage neid uskuma, et pidada tuleb kõiki Jumala käske, teades, et need on antud Tema laste õnnistamiseks ja rõõmuks. Hoiatage neid, et nad kohtavad inimesi, kes valivad, milliseid käske nad peavad ja milliseid ignoreerivad. Ma nimetan seda rootsi laua sarnaseks kuulekuseks. Säärane sorteerimise ja valimise meetod ei tööta. See toob kaasa kannatused! Valmistudes Jumalaga kohtuma, tuleb pidada kõiki Tema käske. Nendele kuuletumine nõuab usku, ja Tema käskude täitmine tugevdab seda usku."
"Miks me vajame tugevat usku? Sest ees on ootamas rasked päevad. Tulevikus ei ole alati lihtne olla ustav viimse aja püha. Teid ümbritsevad inimesed ei soosi seda. Igaüks meist pannakse proovile. Apostel Paulus hoiatas, et viimsetel päevadel saab Issanda ustavatele järgijatele osaks tagakiusamine."
"Teid on taevas hoitud, et võiksite sündida teatud ajal ja teatud kohas, et areneda ja saada Tema põhimõtete hoidjaks ja lepingurahvaks. Kui kõnnite Issanda õigemeelsuse teel, õnnistatakse teid jätkama Tema headuses ning olema Tema rahvale valguseks ja päästjaks."
"Issand on kuulutanud: „Mina riidlen sellega, kes riidleb sinuga, ja mina päästan su lapsed!“
(Js 49:25)
Russell M. Nelson Kaheteistkümne Apostli Kvoorumist

Jah, mulle meeldib tegelikult terve see eelmise üldkonverentsi kõne:D

Kommentaare ei ole: