laupäev, 15. jaanuar 2011

Meenutusi 2010. aastast:)

Meie pere 2010 oli tegus ja tore, tõeline õnnistustega üle kallamise aasta.
Kõigest üksikasjalikult rääkida ei jõua.
Piisab ehk mõne ammuse unistuse täitumise välja toomisest. Näiteks nende, mis meie koduga seotud. Saime lõpuks kööki uue puukütte pliidi, vahetasime välja vana välisukse uue metallukse vastu, saime üles varikatuse. Muutsime tubade paigutust ja saime endale söögi(ja õppimis) toa. Villakhiired said lõpuks uue, suure puuri. Carl sai endale akvaariumi, Marta jänkupoja, Paul hamstrid. Issi uue auto:) Emme uue lapse;) Emmel-issil on lõpuks uksega magamistuba! Carl värvis ära köögi seinad. Mitmed toad said uued lambid. Issi tegi enam-vähem korda WC. Dušširuum sai poolenisti valmis. Marta sai uue voodi, poisid uue kapi jne jne Meil on nüüd taas sügisest alates televiisor, saame vaadata esmaspäevast reedeni lastega draamaseriaali Väike maja preerias. Jõulud olid taas kingirohked, kuigi meil oli tunne, et olime juba niigi liialt palju sel aastal saanud.
Õnnistusi tuli uksest ja aknast:) Me tõesti teame, et ausalt kümnise maksmine on parim viis enda ja oma lähedaste elu kindlustamiseks. Taevane Isa armastab oma lapsi ja soovib meid kõiki õnnistada. Ma tean seda.
Saime lahti krediitkaardist. Sööme põhiliselt taimset mahetoitu, vahel natuke liha. Kasutame ainult loodussõbralike pesu- ja puhastusvahendeid. Kasutame ainult tahket šampooni, et vähendada plastikprügi tekkimist. Kasutame ilma ebavajalike aineteta kreeme, deodorante jne
Väikeseid tagasilööke oli ikka ka. Mul olid suured lootused mitte kasutada Koidul ühekordseid mähkmeid, kuid peale mõningaid pingutusi tuli tõdeda, et ilma nendeta meie peres siiski ei saa. Nii me siis kasutame öko-ühekordseid. Ei mingit mähkmelöövet ega muud sarnast! Tita nahk ei vaja mitte mingisuguseid mähkmes olevaid lisaaineid! Kasutan ennetavalt igal mähkmevahetusel Weleda tsingikreemi ja olen äärmiselt rahul.
Rinnaga toitmine oli terve esimene kuu tõeline piin. Olen tänulik oma kallile abikaasale, kes mind mõista üritas, lohutas, õnnistas ja minu eest palvetas. Koit armastab rinnapiima:) Pole midagi mõnusamat rinna vastas nohistavast beebist:)
Meie lapsed on parima kooli hingekirjas, neil on koolis parimad klassiõpetajad. Saime uusi sõpru, kellega on mõnus mõtteid vahetada ja kogemusi jagada.
Meie lastel on super vanavanemad.
Aitäh, teile kõigile, kes te aitasite 2010. aastal olla just nii vahva nagu ta oli!

1 kommentaar:

Heli ütles ...

Hästi vahva, et teil kohe nii palju asju õnneks läks möödunud aastal! Kindlasti on veel palju õnnistusi ka sel aastal ootamas. :)
Kümnise õnnistustest võiksin isegi pikalt jutustada! See on tõesti imeline, kui kindel ja toimiv see on- maksad kümnist ja on olemas teadmine, et laual on alati toit, pea kohal katus ja seljas puhtad riided. Nii palju kordi oleme sel aastal mõelnud, et pole võimalust hakkama saada, aga alati on sündinud ime ja keegi on täiesti ootamatult meile vajalikku saatnud. Isegi pole pidanud küsima. :)
Taevaisa õnnistused on tõesti külluslikud ja imelised!