teisipäev, 27. jaanuar 2009

Rohelised eesmärgid 2009:)

Eelmise aasta lõpus võtsime Chrisiga eesmärgi - saame selle aastaga krediitkaardivabaks! Usun, et me suudame selle saavutada:)
Eelmisel aastal alustatud tee, tervema-säästlikuma elu poole on hoo sisse saanud. Praktikas tähendab see seda, et juba varem alustatud, ei kilekottidele, sai lisaks tunduvalt väiksemates kogustes liha söömise. Samuti vähenes eelmise aastaga kõvasti meie plastikpudelitest jookide tarbimine. Näiteks selle kuuga on kööki tekkinud vaid viis plastikpudelit. Plekkpurkidest suutsime täielikult hoiduda!
Ka ei ostnud me eelmiste jõulude ajal mitte ühtegi uut kinkekotti/pakkepaberit/paela:) Naljakas on see, et ikka veel oleme supermarketis pea ainsad tekstiilkoti kasutajad...
Otsustasin, et hakkan taas ise müslit valmistama... see on kuidagi unarusse jäänud. Aa... saia-leiba ostsime ka eemisel aastal vaid paar korda, kodus küpsetatu on ikka palju, palju parem.
Paar korda sai ikkagi eelmisel aastal kiirtoitu söödud...seda püüame sel aastal parandada.
Sel aastal on plaanis ka osta aastaläbi toimiv komposter, praegune toimib vaid soojal aastaajal.
Üritame vähendada plastiku kasutamist. Kuna osa plastikut meie ümber on sellist, mida välja vahetada lihtsalt ei saa (arvuti, osad olemas olevad mänguasjad, telefon jne) siis proovime vähendada seda selle arvelt, kust on võimalik.
Tuleb põnev aasta...:)

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Ootan uut postitust. ;)