reede, 30. detsember 2011

"Kuhu tõmmata piir? See jääb vanemliku tarkuse hooleks, mida juhib Issanda Vaim. Pole ühtegi teist vanemlikku ettevõtmist, mis vajaks rohkem taevast juhatust või mille puhul olla altim seda kuulda võtma, kui on vanemlikud otsused oma laste kasvatamisel ja perekondade juhtimisel. See töö on igavene.

Olles silmitsi nende probleemidega, peaksid vanemad pidama meeles Issanda õpetust jätta need üheksakümmend üheksa ja minna kõnnumaale kadunud lambale järele. President Thomas S. Monson on kutsunud üles armastuse ristiretkele, et päästa meie vendi ja õdesid, kes on eksinud ükskõiksuse või rumaluse kõnnumaale. Need õpetused vajavad jätkuvat armastavat hoolt, mille eelduseks on armastusest kantud suhted.

Mõistagi peaksid vanemad meeles pidama ka Issanda õpetust, et „keda Issand armastab, seda ta karistab." (He 12:6) Vanem Russell M. Nelson õpetas oma konverentsikõnes tolerantsist ja armastusest, et „tõeline armastus patuse vastu vajab julget vastuseisu, mitte aga nõustumist! Tõeline armastus ei toeta ennasthävitavat käitumist."

Vanem Dallin H. Oaks
Kaheteistkümne Apostli Kvoorumist

Kommentaare ei ole: